sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

2. Ratapäiväkirja


Maailma, äidinkieli ja kaiken tarkoitus

Koska maailma on lähtökohtaisesti sellainen paikka, jossa ihmiset ajattelevat vain omaa napaansa, miten sen pitää puhtaana ja miten sitä tulisi parhaiten koristella, niin lausun tässä heti ensimmäisenä kiitoksen niille ihmisille ketkä ovat minua auttaneet. Täällä on liian vähän kiitollisuutta. Kiitos siis kaikille minua tämän harrastuksen parissa tukeineita. Olen heille kiitokseni ilmaissut myös kasvotusten eli he onneksi tietävät tämän, mutta ehkä muistutuksena heille jokunen sana vielä myöhemmin.

Kirjoittamiseen liittyvät seikat, jolla evään oikeudet tapaani kirjoittaa omalla parhaalla tavallani, liittyvät äidinkielen opetukseeni yläasteella ja lukiossa. En ikinä saanut parempaa numeroa kuin kahdeksan. Oli ihan sama yritinkö kympillä kymppiä vai luinko koulukirjan takana Morgan Kanea niin tuloksena oli silti aina kasi. Ei enempää, ei vähempää, vaan aina kasi. Tämä ei ole selitys sille miksi en osaa kirjoittaa paremmin vaan selitys sille, että oma äidinkielen taitoni on vaan kasi eikä se siitä parane. Olen myös niin laiska etten enää jaksa kieltäni jonkun kielioppikirjan opeilla parantaa. Keskityn mielummin elämään ja sen muihin mukaviin lieveilmiöihin.

Tarkoituksena on siis keskittyä ratamoottoripyöräilyn saloihin kertoen omaa historiaa sen parissa ja miten omat kokemukset ovat tätä asiaa vieneet eteenpäin kesää 2018 kohti, jolloin tarkoituksena on osallistua SSC-luokan kilpailuihin siltä osalta kun se on töiden ja oman muun elämän osalta mahdollista. Tarinaa olisi tarkoitus keväntää kuvilla ja päivityksiltä paikan päältä, jahka tässä päästään kesään asti ja virtaa tähän päivittämiseen ja tarinointiin riittää.

Luvassa siis jotain mistä en itsekään vielä tiedä kuin ensimmäiset kirjoittamani luvut. Pysy mukana ja tutustu lajiin nimeltä Road Racing, aloittelijan kokemana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti